Café Snackbar “De Neus” in Zeist

Deze frituurspeciaalzaak heeft nog niet het Goed Gefrituurd Keurmerk. Om het Goed Gefrituurd Keurmerk te mogen uitdragen dienen alle kernkwaliteiten te worden uitgedragen die horen bij dit keurmerk. Het gaat hierbij om deskundigheid, vakbekwaamheid, gastvrijheid, voedselveiligheid, duurzaamheid en kwaliteit. Met het keurmerk sluiten we als het ware een contract met jou als consument. De genoemde begrippen zijn samengevoegd tot drie pijlers: Vakmanschap, Veiligheid & Hygiëne en Verantwoordelijkheid. Wil je weten hoe we dit meten? Klik hier voor de checklist.

Verder over dit bedrijf

“De Neus. Ambachtelijk Lekker. De aardappel toveren wij om tot heerlijke friet.” De Neus is duidelijk over zijn missie: aandacht voor smaakvol goed eten staat centraal. Maar naast de huisgemaakte friet met schil, kan men ook kiezen voor standaardfriet of Maxpatat (friet van aardappelmeel). Tevens maaltijden, broodjes en burgers.

Speciale vermelding verdienen de frietgerechten met toppings, zoals de stoof uit eigen keuken. Ook brengt De Neus zijn friet kapsalon onder de aandacht, een maaltijd die in frituurbedrijven zeldzamer is dan je verwachten zou.

Jouw mening telt!

Heb je een bezoek gebracht aan dit bedrijf en viel deze frituurspeciaalzaak weer eens goed in de smaak? Of was het smullen geblazen bij een cafetaria, snackbar of frituur elders in het land? Geef dan jouw Smulscore door door middel van de onderstaande link.

Adresgegevens

Café Snackbar “De Neus”
Noordweg 1
3704 GK ZEIST

T:030-6994190
W:Naar website
Openingstijden
Maandag Gesloten
Dinsdag 17:00 - 20:00 uur
Woensdag 11:30 - 20:00 uur
Donderdag 11:30 - 20:00 uur
Vrijdag 11:30 - 20:00 uur
Zaterdag 16:00 - 20:00 uur
Zondag 16:00 - 20:00 uur