Eetcafe en Cafetaria ‘De Krab’ in Krabbendijke

Deze frituurspeciaalzaak heeft het Goed Gefrituurd Keurmerk. Hier worden alle kernkwaliteiten uitgedragen die horen bij dit keurmerk. Het gaat hierbij om deskundigheid, vakbekwaamheid, gastvrijheid, voedselveiligheid, duurzaamheid en kwaliteit. Met het keurmerk sluiten we als het ware een contract met jou als consument. De genoemde begrippen zijn samengevoegd tot drie pijlers: Vakmanschap, Veiligheid & Hygiëne en Verantwoordelijkheid. Wil je weten hoe we dit meten? Klik hier voor de checklist.

Verder over dit bedrijf

Verse friet, de nodige huisgemaakte producten. De Krab is een mix van een bruin eetcafé en een cafetaria. De uitbatersfamilie zit al lang “in” de friet. “Friet bakken zit ons in de genen. Drie generaties lang en al meer dan 47 jaar verstaan wij ons vak.”

Speciale vermelding verdient de stoofvlees uit eigen keuken. De Krab verkoopt het tevens per portie bij friet of andere gerechten. Ook de saté en sjaslick zijn van eigen hand. Gebakken mosselen ontbreken bij De Krab niet.

Jouw mening telt!

Heb je een bezoek gebracht aan dit bedrijf en viel deze frituurspeciaalzaak weer eens goed in de smaak? Of was het smullen geblazen bij een cafetaria, snackbar of frituur elders in het land? Geef dan jouw Smulscore door door middel van de onderstaande link.

Adresgegevens

Eetcafe en Cafetaria ‘De Krab’
Noordweg 3
4413 AA KRABBENDIJKE

T:0113-502789
W:Naar website
Openingstijden
Maandag Gesloten
Dinsdag 11:30 - 21:30 uur
Woensdag 11:30 - 21:30 uur
Donderdag 11:30 - 21:30 uur
Vrijdag 11:30 - 22:30 uur
Zaterdag 11:30 - 22:30 uur
Zondag Gesloten