Paul van Gurp Fastservice Restaurant De Vijfhoek in Deventer

Deze frituurspeciaalzaak heeft het Goed Gefrituurd Keurmerk. Hier worden alle kernkwaliteiten uitgedragen die horen bij dit keurmerk. Het gaat hierbij om deskundigheid, vakbekwaamheid, gastvrijheid, voedselveiligheid, duurzaamheid en kwaliteit. Met het keurmerk sluiten we als het ware een contract met jou als consument. De genoemde begrippen zijn samengevoegd tot drie pijlers: Vakmanschap, Veiligheid & Hygiƫne en Verantwoordelijkheid. Wil je weten hoe we dit meten? Klik hier voor de checklist.

Verder over dit bedrijf

Naast de hoofdvestiging aan de Holterweg in Deventer, heeft Paul van Gurp een tweede vestiging in het stadsdeel Vijfhoek. Deze is gericht op snelle (afhaal)service. De hoofdvestiging heeft 80 zitplaatsen binnen en 50 terrasstoelen, aan het Andriessenplein zijn dit in beide gevallen 50.

Speciale vermelding verdienen vanzelfsprekend de ambachtelijke producten die bekroond zijn door de keurmeesters van het Nederlands Frituurcentrum. Daarnaast mag de Colmschate Burger niet onvermeld blijven. Van Gurp won hiermee een vakwedstrijd tijdens de Horecava en sindsdien is de burgersandwich in trek bij de gasten.

Jouw mening telt!

Heb je een bezoek gebracht aan dit bedrijf en viel deze frituurspeciaalzaak weer eens goed in de smaak? Of was het smullen geblazen bij een cafetaria, snackbar of frituur elders in het land? Geef dan jouw Smulscore door door middel van de onderstaande link.

Adresgegevens

Paul van Gurp Fastservice Restaurant De Vijfhoek
Andriessenplein 43
7425 GZ DEVENTER

T:0570-510967
W:Naar website
Openingstijden
Maandag Gesloten
Dinsdag 15:00 - 20:00 uur
Woensdag 12:00 - 20:00 uur
Donderdag 12:00 - 20:30 uur
Vrijdag 12:00 - 20:30 uur
Zaterdag 14:00 - 20:30 uur
Zondag 15:00 - 20:30 uur