Snackpoint de Passage in Wolvega

Deze frituurspeciaalzaak heeft het Goed Gefrituurd Keurmerk. Hier worden alle kernkwaliteiten uitgedragen die horen bij dit keurmerk. Het gaat hierbij om deskundigheid, vakbekwaamheid, gastvrijheid, voedselveiligheid, duurzaamheid en kwaliteit. Met het keurmerk sluiten we als het ware een contract met jou als consument. De genoemde begrippen zijn samengevoegd tot drie pijlers: Vakmanschap, Veiligheid & Hygiëne en Verantwoordelijkheid. Wil je weten hoe we dit meten? Klik hier voor de checklist.

Verder over dit bedrijf

Snackpoint De Passage in het Friese Wolvega staat bekend om gastvrijheid, het brede assortiment en producten van de hoogste kwaliteit. Ondernemer Menno de Koe, die de zaak in 2014 opende, werkt daarvoor onder meer samen met verschillende ambachtelijke toeleveranciers. Daarom heeft De Passage veel producten in huis die uniek zijn in de regio.

Zo wordt het populaire stoofvlees  gemaakt en geleverd door slagerij Kieboom in Rotterdam. Van dezelfde slagerij heeft De Passage een ambachtelijke frikandel op de kaart staan, genaamd de FrikanNel. Deze frikandel is eerder Met Goud Bekroond door de keurmeesters van het Nederlands Frituurcentrum.

Ook ijsliefhebbers zijn bij Snackpoint De Passage aan het goede adres. De cafetaria biedt ‘alles wat je maar kunt bedenken’: softijs, tornados, coupes met verse vruchten, allerlei toppings en verrukkelijke milkshakes.

Jouw mening telt!

Heb je een bezoek gebracht aan dit bedrijf en viel het goed in de smaak? Geef dan jouw Smulscore door via de onderstaande link.