Oproep aan alle Foodbloggers van Nederland

Veldhoven | 30 december 2014

Studio_Nationale_Eet_Test

Foodbloggers van Nederland! Meld je aan voor deelname aan de Nationale Eet Test 2015. Tijdens de komende editie worden weer 5 vakken samengesteld. Een vak met boeren, een met ‘Truckers’, een met ‘Superfood liefhebbers’ en een vak met consumenten die op z’n tijd van een lekker frietje, hamburger of een andere lekkere snack houden. Het 5e vak bestaat uit Foodbloggers, iedereen die regelmatig iets publiceert of schrijft over eten en alles wat daarmee samenhangt.

Publiceer jij regelmatig iets over eten, dan ben jij de ideale persoon om deel te nemen aan de Nationale Eet Test 2015, een Tv-programma van BNN, gepresenteerd door Paul de Leeuw. De show heeft dezelfde opzet als de Nationale IQ test, alleen testen we met de Nationale Eet Test de kennis over eten!

Wij nodigen je als redacteur of publicist graag uit om deel te nemen in het publieksvak: Foodbloggers.

De opname vindt plaats in de avond van donderdag 22 januari 2015 te Hilversum. Houd er rekening mee dat je rond het begin van de avond wordt verwacht in de studio. Naarmate we dichterbij de opnamedag komen volgt informatie over exacte tijden, locaties en andere praktische zaken.
Voor nu alvast ontzettend bedankt voor je aanmelding. We kijken enorm uit naar de show!

In een latere mail hoor je of je daadwerkelijk wordt uitgenodigd om deel te nemen aan de Nationale Eet Test 2015!

Aanmelden voor het publieksvak Foodbloggers is niet meer mogelijk!

Met vriendelijke groet,

Namens de redactie – Nationale Eet Test 2015
Goedgefrituurd.nl