Cafetaria De Steiger in Medemblik

Deze frituurspeciaalzaak heeft het Goed Gefrituurd Keurmerk. Hier worden alle kernkwaliteiten uitgedragen die horen bij dit keurmerk. Het gaat hierbij om deskundigheid, vakbekwaamheid, gastvrijheid, voedselveiligheid, duurzaamheid en kwaliteit. Met het keurmerk sluiten we als het ware een contract met jou als consument. De genoemde begrippen zijn samengevoegd tot drie pijlers: Vakmanschap, Veiligheid & Hygiëne en Verantwoordelijkheid. Wil je weten hoe we dit meten? Klik hier voor de checklist.

Verder over dit bedrijf

Cafetaria de Steiger in het historische centrum van Medemblik straalt zowel van binnen als van buiten ambacht uit. De cafetaria staat bekend om de huisgemaakte producten, gezelligheid en snelle bediening. Michael Brink, eigenaar sinds 2015, is elke dag bezig met zijn grootste hobby: heerlijk aan de gang met verse gerechten en vriendelijke mensen.

Veel gerechten van de cafetaria worden in de eigen keuken bereid, met ingrediënten uit de regio. Vooral de huisgemaakte spareribs, saté en gehaktballen zijn voor veel klanten redenen om Cafetaria de Steiger vaker te bezoeken.

Jouw mening telt!

Heb je een bezoek gebracht aan dit bedrijf en viel deze frituurspeciaalzaak weer eens goed in de smaak? Of was het smullen geblazen bij een cafetaria, snackbar of frituur elders in het land? Geef dan jouw Smulscore door door middel van de onderstaande link.

Adresgegevens

Cafetaria De Steiger
Nieuwstraat 36
1671 BE Medemblik

T:0227-609890
W:Naar website
Openingstijden
Maandag Gesloten
Dinsdag 10:00 - 20:00 uur
Woensdag 10:00 - 20:00 uur
Donderdag 10:00 - 20:00 uur
Vrijdag 10:00 - 20:00 uur
Zaterdag 10:00 - 20:00 uur
Zondag 10:00 - 20:00 uur