Cafetaria Eeterij ‘t Stamhuijs in Schijndel

Deze frituurspeciaalzaak heeft het Goed Gefrituurd Keurmerk. Hier worden alle kernkwaliteiten uitgedragen die horen bij dit keurmerk. Het gaat hierbij om deskundigheid, vakbekwaamheid, gastvrijheid, voedselveiligheid, duurzaamheid en kwaliteit. Met het keurmerk sluiten we als het ware een contract met jou als consument. De genoemde begrippen zijn samengevoegd tot drie pijlers: Vakmanschap, Veiligheid & Hygiëne en Verantwoordelijkheid. Wil je weten hoe we dit meten? Klik hier voor de checklist.

Verder over dit bedrijf

Dat cafetariahouders met een slagersachtergrond uitzonderlijk lekkere vleesgerechten kunnen maken, bewijst Cafetaria ’t Stamhuijs in Schijndel. Eigenaar Marijn Tilburgs stelt hoge eisen aan zijn producten en ontwikkelt zijn eigen recepten. Het resultaat: gerechten waar gasten voor terugkomen.

Klanten smullen naast de verse friet vooral van de huisgemaakte spareribs, saté, shaslick en hete kip. Deze huisgemaakte specialiteiten zijn erg smaakvol en het assortiment van ‘Zelf Stamhuijs gemaakt’ is zeer divers. Deze zaak kan zichzelf met recht ‘ambachtelijke cafetaria’ noemen.

 

 

Jouw mening telt!

Heb je een bezoek gebracht aan dit bedrijf en viel deze frituurspeciaalzaak weer eens goed in de smaak? Of was het smullen geblazen bij een cafetaria, snackbar of frituur elders in het land? Geef dan jouw Smulscore door door middel van de onderstaande link.

Adresgegevens

Cafetaria Eeterij ’t Stamhuijs
Markt 14
5482 NE SCHIJNDEL

T:073-5498020
W:Naar website
Openingstijden
Maandag Gesloten
Dinsdag 16:00 - 20:00 uur
Woensdag 16:00 - 20:00 uur
Donderdag 12:00 - 20:00 uur
Vrijdag 12:00 - 20:00 uur
Zaterdag 12:00 - 20:00 uur
Zondag 12:00 - 20:00 uur