Cafetaria J-Beez in Rosmalen

Deze frituurspeciaalzaak heeft het Goed Gefrituurd Keurmerk. Hier worden alle kernkwaliteiten uitgedragen die horen bij dit keurmerk. Het gaat hierbij om deskundigheid, vakbekwaamheid, gastvrijheid, voedselveiligheid, duurzaamheid en kwaliteit. Met het keurmerk sluiten we als het ware een contract met jou als consument. De genoemde begrippen zijn samengevoegd tot drie pijlers: Vakmanschap, Veiligheid & Hygiëne en Verantwoordelijkheid. Wil je weten hoe we dit meten? Klik hier voor de checklist.

Verder over dit bedrijf

Geroemd wordt de gastvrijheid van Erik en Jacqueline van de Ven en hun team. Het aanbod aan gerechten is breed. Niet alledaags zijn de friet met pikante uiensaus, de drie gehaktbalvariaties, klassieke snacks als lihanboutje en sitosnack, het segment ‘supertjes’ en de frietgerechten met luxe toppings. De entourage beoordelen sommigen als gedateerd, anderen noemen die juist ‘authentiek’.

Speciale vermelding verdienen de producten uit eigen keuken. Zo wordt de friet stoofvlees geroemd. De huisgemaakte kipsaté en pikante kip in chili-roomsaus behoren eveneens tot de ‘dooreters’.

Jouw mening telt!

Heb je een bezoek gebracht aan dit bedrijf en viel het goed in de smaak? Geef dan jouw Smulscore door via de onderstaande link.