Deze frituurspeciaalzaak heeft het Goed Gefrituurd Keurmerk. Hier worden alle kernkwaliteiten uitgedragen die horen bij dit keurmerk. Het gaat hierbij om deskundigheid, vakbekwaamheid, gastvrijheid, voedselveiligheid, duurzaamheid en kwaliteit. Met het keurmerk sluiten we als het ware een contract met jou als consument. De genoemde begrippen zijn samengevoegd tot drie pijlers: Vakmanschap, Veiligheid & Hygiëne en Verantwoordelijkheid. Wil je weten hoe we dit meten? Klik hier voor de checklist.
Authentieke ambachtsfrituur. Keurmeesters van het Frituurcentrum noteerden: “Hier bakt men de vers gesneden aardappelen zelf. Naast verrukkelijk stoofvlees, kan de gast kiezen uit een keur aan toppings en huisgemaakte sauzen. Veel klanten rijden er voor om.”
Speciale vermelding verdient het Frietje Topa met tzatzikisaus, verse kipkebab van het spit, ui en chillisaus. ’t Hout is er van oudsher om bekend. De passie van ondernemer Wilco van Seccelen is zelf snacks maken en dat proef je, in het bijzonder aan de bami- en nasisnacks.
Heb je een bezoek gebracht aan dit bedrijf en viel het goed in de smaak? Geef dan jouw Smulscore door via de onderstaande link.