Snackbistro De Toren in Castricum

Deze frituurspeciaalzaak heeft het Goed Gefrituurd Keurmerk. Hier worden alle kernkwaliteiten uitgedragen die horen bij dit keurmerk. Het gaat hierbij om deskundigheid, vakbekwaamheid, gastvrijheid, voedselveiligheid, duurzaamheid en kwaliteit. Met het keurmerk sluiten we als het ware een contract met jou als consument. De genoemde begrippen zijn samengevoegd tot drie pijlers: Vakmanschap, Veiligheid & Hygi├źne en Verantwoordelijkheid. Wil je weten hoe we dit meten? Klik hier voor de checklist.

Verder over dit bedrijf

De kwaliteit en de smaak van de producten is waar De Toren bekend door is geworden. Bijna alle snacks worden op ambachtelijke wijze in eigen keuken gemaakt. Waaronder de kroketten, die moet je geproefd hebben. Daarom is het elke donderdag krokettendag. Dan rekenen ze voor elke soort kroket de helft van de prijs.

Speciale vermeldng verdienen, naast de bekroonde rundvleeskroket, dus ook de andere kroketspecialiteiten van De Toren: kalfskroket, goulashkroket, sat├ękroket, groentekroket, champignonkroket en garnalenkroket.

Jouw mening telt!

Heb je een bezoek gebracht aan dit bedrijf en viel het goed in de smaak? Geef dan jouw Smulscore door via de onderstaande link.