Het Smulhuis in Brunssum

Deze frituurspeciaalzaak heeft het Goed Gefrituurd Keurmerk. Hier worden alle kernkwaliteiten uitgedragen die horen bij dit keurmerk. Het gaat hierbij om deskundigheid, vakbekwaamheid, gastvrijheid, voedselveiligheid, duurzaamheid en kwaliteit. Met het keurmerk sluiten we als het ware een contract met jou als consument. De genoemde begrippen zijn samengevoegd tot drie pijlers: Vakmanschap, Veiligheid & Hygiƫne en Verantwoordelijkheid. Wil je weten hoe we dit meten? Klik hier voor de checklist.

Verder over dit bedrijf

Cafetaria-restaurant Het Smulhuis, in 1948 gestart door een mijnwerker, zit bijna elke avond vol. Dat an sich zegt al voldoende over de status van dit bedrijf. Het frituurmekka van Brunssum is gekend vanwege zijn vele ambachtelijke lekkernijen.

Speciale vermelding verdienen de vele ambachtelijke snacks. Naast Met Goud Bekroonde specialiteiten zijn dit onder meer zuurvlees en eigen mayonaise. Bijzonder: het Smulhuis draait sinds kort vrijwel geheel op elektriciteit. En natuurlijk de verse friet.

Jouw mening telt!

Heb je een bezoek gebracht aan dit bedrijf en viel deze frituurspeciaalzaak weer eens goed in de smaak? Of was het smullen geblazen bij een cafetaria, snackbar of frituur elders in het land? Geef dan jouw Smulscore door door middel van de onderstaande link.

Adresgegevens

Het Smulhuis
Kerkeveldstraat 2
6441 BP BRUNSSUM

T:045-5252961
W:Naar website
Openingstijden
Maandag Gesloten
Dinsdag Gesloten
Woensdag 12:00 - 2!:00 uur
Donderdag 12:00 - 2!:00 uur
Vrijdag 12:00 - 2!:00 uur
Zaterdag 12:00 - 2!:00 uur
Zondag 12:00 - 2!:00 uur