PéPé Snackservice in Franeker

Deze frituurspeciaalzaak heeft het Goed Gefrituurd Keurmerk. Hier worden alle kernkwaliteiten uitgedragen die horen bij dit keurmerk. Het gaat hierbij om deskundigheid, vakbekwaamheid, gastvrijheid, voedselveiligheid, duurzaamheid en kwaliteit. Met het keurmerk sluiten we als het ware een contract met jou als consument. De genoemde begrippen zijn samengevoegd tot drie pijlers: Vakmanschap, Veiligheid & Hygiëne en Verantwoordelijkheid. Wil je weten hoe we dit meten? Klik hier voor de checklist.

Verder over dit bedrijf

PéPé Snackservice is een vaste waarde voor de inwoners van Franeker en omstreken. Ondernemer Tony Hoeben heeft de frituurgenen van zijn vader Paulus. Het enthousiasme voor gefrituurde lekkernijen en aanverwante smaken spat er hier van af. PéPé heeft een breed assortiment van snacks, friet, ijs en shakes, maar serveert daarnaast goede koffie en plates.

Speciale vermelding verdient het “deltsje” (Fries voor ‘frikandel’). De frikandel speciaal heeft hier iets extra’s, namelijk een subtiele garnering over de hele lengte volgens geheim recept. PéPé’s Facebook-pagina is óók smullen.

 

Jouw mening telt!

Heb je een bezoek gebracht aan dit bedrijf en viel het goed in de smaak? Geef dan jouw Smulscore door via de onderstaande link.