Restaria Blokzijl in Blokzijl

Deze frituurspeciaalzaak heeft het Goed Gefrituurd Keurmerk. Hier worden alle kernkwaliteiten uitgedragen die horen bij dit keurmerk. Het gaat hierbij om deskundigheid, vakbekwaamheid, gastvrijheid, voedselveiligheid, duurzaamheid en kwaliteit. Met het keurmerk sluiten we als het ware een contract met jou als consument. De genoemde begrippen zijn samengevoegd tot drie pijlers: Vakmanschap, Veiligheid & Hygiƫne en Verantwoordelijkheid. Wil je weten hoe we dit meten? Klik hier voor de checklist.

Verder over dit bedrijf

Cafetaria en restaurant. Bij Restaria Blokzijl combineren ze beide. Er is een afhaalhoek voor patat, snacks, ijs en milkshakes en in het afgescheiden restaurantgedeelte kun je in huiselijke sfeer een hapje eten.

Eigenaren van de Restaria in het pittoreske Blokzijl zijn Berry Voerman, Makina Winters en haar dochter Janiek Rabbinge. Samen maakten ze hun droom waar door deze horecazaak te starten. Janiek werkte hiervoor als gastvrouw bij sterrestaurant Kaatje bij de Sluis en het Prins Mauritshuis in Blokzijl.

Jouw mening telt!

Heb je een bezoek gebracht aan dit bedrijf en viel het goed in de smaak? Geef dan jouw Smulscore door via de onderstaande link.