Restaria Nieuwveld in Poortugaal

Deze frituurspeciaalzaak heeft het Goed Gefrituurd Keurmerk. Hier worden alle kernkwaliteiten uitgedragen die horen bij dit keurmerk. Het gaat hierbij om deskundigheid, vakbekwaamheid, gastvrijheid, voedselveiligheid, duurzaamheid en kwaliteit. Met het keurmerk sluiten we als het ware een contract met jou als consument. De genoemde begrippen zijn samengevoegd tot drie pijlers: Vakmanschap, Veiligheid & Hygiëne en Verantwoordelijkheid. Wil je weten hoe we dit meten? Klik hier voor de checklist.

Verder over dit bedrijf

Restaria is een cafetaria annex restaurant. Het credo is: “Snel en lekker uit eten in een sfeervolle ambiance.” De keuze is reuze. Van carpaccio tot broodjes, burgers van de bakplaat, maaltijdsalades, schnitzelmenu’s en fish and chips. Daarnaast serveert Restaria Nieuwveld een keur aan Patat Toppers en populaire frituursnacks, inclusief de Rotterdamse kroepia.

Speciale vermelding verdienen de hamburgers van het Hereford-rund, 100 procent scharrelrundvlees. Opdat de herkomst herkenbaar is, wordt volop samengewerkt met lokale leveranciers. Bewuste keuze voor keurmerk Beter Leven. Tevens glutenvrije snacks.

Jouw mening telt!

Heb je een bezoek gebracht aan dit bedrijf en viel deze frituurspeciaalzaak weer eens goed in de smaak? Of was het smullen geblazen bij een cafetaria, snackbar of frituur elders in het land? Geef dan jouw Smulscore door door middel van de onderstaande link.

Adresgegevens

Restaria Nieuwveld
Achterweg 21
3171 EA Poortugaal

T:010-5016515
W:Naar website
Openingstijden
Maandag 11:00 - 20:00 uur
Dinsdag Gesloten
Woensdag 11:00 - 20:00 uur
Donderdag 11:00 - 20:00 uur
Vrijdag 11:00 - 20:00 uur
Zaterdag Gesloten
Zondag 12:00 - 20:00 uur