Tom’s Cafetaria in Leeuwarden

Deze frituurspeciaalzaak heeft het Goed Gefrituurd Keurmerk. Hier worden alle kernkwaliteiten uitgedragen die horen bij dit keurmerk. Het gaat hierbij om deskundigheid, vakbekwaamheid, gastvrijheid, voedselveiligheid, duurzaamheid en kwaliteit. Met het keurmerk sluiten we als het ware een contract met jou als consument. De genoemde begrippen zijn samengevoegd tot drie pijlers: Vakmanschap, Veiligheid & Hygiëne en Verantwoordelijkheid. Wil je weten hoe we dit meten? Klik hier voor de checklist.

Verder over dit bedrijf

“Sinds 1998 gewoon bijzonder goed. Ruim assortiment, ook vegasnacks en vegaburgers. Ze noemen ons ook wel de Burger Meester van Leeuwarden.” Dit schrijven Tom een Aafke over hun frituurspeciaalzaak vlakbij het oude stadion van voetbalclub Cambuur. De burgerkaart is dan ook uitgebreid, net als de keuze aan luxe broodjes onder de naam Broodje & Co.

Speciale vermelding verdienen de kipsnacks van de eigen Crispy Chicken Club. Naast de nodige frietspecials, staat bij Tom’s Cafetaria Max-patat van aardappelmeel op het menu. Tevens eierballen.

 

Jouw mening telt!

Heb je een bezoek gebracht aan dit bedrijf en viel het goed in de smaak? Geef dan jouw Smulscore door via de onderstaande link.