Welkom op Smulgids.nl

De Nationale Smulgids is dé consumentengids voor frituurspeciaalzaken die een omweg waard zijn. In deze adresgids vind je, gerangschikt per provincie (of per plaats), cafetaria’s, snackbars en frituren die zich alle op een bijzondere manier onderscheiden.

NAAR DE SMULGIDS

Opgenomen zijn bedrijven die drager zijn van het keurmerk Goed Gefrituurd en/of ambachtelijke producten serveren die met Goud Bekroond zijn. Je herkent ze aan de logo’s, waarvan de betekenis elders op deze website wordt toegelicht.

Bedrijven met het Goed Gefrituurd-keurmerk hebben via uitgebreide audits aangetoond dat zij uitblinken in de drie V’s van Vakmanschap, Veiligheid & Hygiëne en Verantwoordelijkheid. Maar ook zijn de frituurspeciaalzaken vermeld die daarnaast (of alléén) ambachtelijke specialiteiten verkopen die door de keurmeesters van het Nederlands Frituurcentrum met Goud Bekroond zijn. In basis voldoen ook deze bedrijven aan de criteria die bij de drie V’s horen.

Veel bedrijven zijn aangesloten bij ProFri, de vakvereniging voor professionele frituurders en dus tref je ook deze bedrijven aan op deze website.

Elke frituurspeciaalzaak met een hoge gemiddelde Smulscore kan een positie verkrijgen in toekomstige edities van de Smulgids. Lees meer hierover elders op deze website.

Wij wensen je veel smulplezier bij deze bijzondere frituurspeciaalzaken.

Frans van Rooij,
Directeur Nederlands Frituurcentrum