Nieuws en blogs

1 november 2023
Bron: Frituurwereld.nl |

Nancy Egberts: ‘Mystery Guest houdt je scherp’

ProFri Ambassadeurs van de Week Vlakbij de grens met Duitsland, in ’s-Heerenberg, is cafetaria Litjes te vinden. Een op en top familiebedrijf dat altijd blijft vernieuwen. Het brede assortiment m...

Bron: Frituurwereld.nl |

Hans en Sandra Schlepers: “Spontane complimenten van klanten over keurmerk”

“Wij hebben onze eigen formule.” Zeggen Hans en Sandra Schlepers van Cafetaria Lunchroom Emmy in Slagharen.

...
Bron: Frituurwereld.nl |

Joyce Norder: “Keurmerk is bewijs van goed ondernemerschap”

ProFri-ambassadeur in beeld. Joyce Norder van De Schelp in Roelofarendsveen: “Keurmerk is het bewijs van goed ondernemerschap.”

...
Bron: Frituurwereld.nl |

Keurmerk Goed Gefrituurd voor Tom’s Cafetaria in Leeuwarden

Ondernemers Tom en Aafke Bieleveld kregen het bijbehorende gevelschildje voor uitblinkend vakmanschap overhandigd.

Tom Bieleveld is een ware ambassadeur van het frituurvak. Hij verzet zich t...

Bron: Frituurwereld.nl |

Keurmerk Goed Gefrituurd voor wijkcafetaria in Meppel

Het vakmanschap van cafetaria De Haveltermade in Meppel is bekroond met het keurmerk Goed Gefrituurd van brancheorganisatie ProFri, de vakvereniging voor professionele frituurders. Willian Schiphor...

Bron: Frituurwereld.nl |

Keurmerk voor Cafetaria Ekenrooi in Waalre

Eigengemaakt stoofvlees en gastvrije ontvangst zijn omweg waard De ondernemers van Cafetaria Ekenrooi in Waalre hebben het Goed Gefrituurd Keurmerk ontvangen en verdienen hiermee een positie in de ...

Bron: Frituurwereld.nl |

Na met Goud Bekroonde snacks nu ook keurmerk voor Amersfoortse frituurzaken

Frituur Van Gogh in Amersfoort ontvangt Goed Gefrituurd-keurmerk Arn Zuyderduin van Frituur Van Gogh in Amersfoort heeft eerder deze maand de oorkonde voor het keurmerk Goed Gefrituurd in ontvangst...

Bron: Frituurwereld.nl |

Met Goud Bekroond, keurmerk voor jouw ambachtelijke iconen

Zijn de ambachtelijke iconen uit jouw frituurkeuken al Met Goud Bekroond? Vele tientallen collega’s gingen je de afgelopen zes jaar al voor….

...
Bron: Frituurwereld.nl |

3 redenen om het Goed Gefrituurd Keurmerk te behalen

Waarom zouden cafetaria’s, snackbars en andere frituurspeciaalzaken het Goed Gefrituurd Keurmerk behalen? Hier volgen drie redenen, plus een bonusreden.

...
Bron: Frituurwereld.nl |

Goed Gefrituurd-keurmerk voor Restaria Nieuwveld

“Bezoek mystery guest levert zeer hoge score op” Restaria Nieuwveld in Poortugaal, vorig jaar geopend, heeft het keurmerk Goed Gefrituurd bemachtigd, een bekroning van uitmuntend vakmanschap vo...

Bron:   |

Hoe maak je de beste frieten?

Professor doctor Bruno De Meulenaer deed er eind juli een boekje over open. In de videolezing komen enkele bijzondere zaken naar voren, maar hij vertelt ons ook dat we vooral moeten genieten van on...

Bron:   |

Mayo en ketchup blijven populair

Nederlanders zijn stapelgek op saus, zo gek zelfs dat we inmiddels voor elk eet-moment gedurende de dag onze eigen favoriet hebben.

...
Bron:   |

Fish & chips, typical British?

Zoals alles tegenwoordig, polariseert patates frites soms ook. In Engeland woedde in recente jaren een felle discussie over de vraag hoe Brits het nationale frietgerecht fish & chips nou eigenl...

Bron:   |

De vorstelijke status van friet en snacks

Prins Laurent is een beetje het zwarte schaap van de Belgische koninklijke familie. Gretig snoept hij van het nationale gerecht, de frieten.

...
Bron:   |

Eetwoord van het Jaar

Het Eetwoord van het Jaar 2021 is ‘spookkeuken’. Dit is de Nederlandse vertaling van ghost kitchen, oftewel dark kitchen. Op de nominatielijst staat een aantal bijzondere termen die betrekkin...